Till golfbanan i Visby

Några bra skäl varför du bör bli medlem Gotlands närmaste golfbana…

Gotska Golfklubben erbjuder Dig en unik möjlighet att bli medlem i en golfklubb i Visbys närområde.

Gotska Golfklubben har idag knappt 750 medlemmar med ett tak på max 1000 medlemmar. Taket är satt för att kunna erbjuda medlemmarna en exklusiv tillgänglighet i speltider. Begränsningen av antalet medlemmar har även skapat en trivsam och familjär stämning eftersom de flesta känner varandra, vilket är ett av klubbens mål.

Gotska GKs läge nära Visby, granne med Visby Flygplats, har många fördelar vilket fler och fler golfare insett. Inga långa restider, inga svårigheter att boka speltid.

”Närhet ger frihet”

Gotska Golfklubben har de senaste åren utvecklats mycket positivt. I det nya klubbhuset finns Café där det serveras enklare rätter utöver smörgåsar och varm korv.

Som medlem kommer Du att få möjlighet att träffa andra golfare i en lättsam och trivsam atmosfär. Exempelvis många av våra drygt tvåhundra seniorer som varje onsdag året runt  – när det inte är snö – spelar golf, en verkligt bra friskvård för oss som är lite äldre.

För nya golfare erbjuder vi efter genomgången nybörjarkurs på Gotska GK, ett förmånligt nybörjarkort för träning och spel.

Välkommen

Gotska Golfklubben