Gotska Golfklubben kan erbjuda Ditt företag en unik möjlighet att exponera sig i Visbys närområde. Banan besöks årligen av tusentals golfspelare, som är medlemmar eller gäster från andra klubbar på Gotland eller fastlandet.

Genom att bli sponsor kommer Du att tillhöra vårt sponsornätverk, där Du kan träffa affärskollegor eller kunder i en lätt och trivsam atmosfär. Många affärskontakter knyts dagligen på världens golfbanor till glädje för båda parter.

Gotska Golfklubben har knappt 800 medlemmar med ett tak på max 1000 medlemmar. Taket är satt för att kunna erbjuda medlemmarna en exklusiv tillgänglighet i speltider. Begränsningen av antalet medlemmar har även skapat en trivsam och familjär stämning eftersom de flesta känner varandra, vilket är ett av klubbens mål.

Gotska GKs läge nära Visby, granne med Visby Flygplats, har många fördelar vilket fler och fler golfare insett. Inga långa restider, inga svårigheter att boka speltid.

Närhet ger frihet”.

Gotska Golfklubben utvecklas hela tiden. I klubbhuset finns nu  Café. Vi har byggt en ny golfshop och flyttat ner kansli och reception där den tidigare golfshopen låg. Även banan har succesivt förbättrats

Under 2015 fortsätter arbetet med förbättringar av banan och klubbområdet. Allt för att skapa en ännu bättre anläggning för medlemmar, sponsorer och gäster.

Välkommen

Gotska Golfklubben