GOTSKA GK HERRAR 2019

Så är det dags för en ny säsong med herrgolf, en trevlig tradition på tisdagskvällarna.

Detta är ett ypperligt tillfälle att lära känna varandra lite mer och få nya golfvänner. Möjlighet finns också att ta med golfvänner från andra klubbar för att bredda golfen på ön.

Syftet med verksamheten är att vi träffas en kväll i veckan, spelar golf och har trevligt. Fördelen är att man inte behöver boka tid eller kontakta en kompis för att spela, utan det är bara att komma.

Vi kommer under året att spela många olika tävlingar, t.ex. ”running eclectic” som innebär att man spelar flera ronder och får spara det bästa resultatet/hål till en totalscore. Den spelas i två klasser. Vi kommer även att samarbeta med Damklubben för att öka klubbkänslan och få fler golfvänner.

Alla herrar, oavsett om du är nybörjare eller mer rutinerad, kan delta. Det är ju det som är det fina med golfen. Enda kravet är att man är minst 22 år, har officiellt hcp och är medlem i Gotska GK eller blivit inbjuden av en medlem i Gotska.

Vi startar den 16 april och avslutar säsongen i slutet av september. Starttiden är från 16.15 och fram till 17.00. Du behöver inte föranmäla dig, förutom vid de tillfällen vi har någon aktivitet efteråt eller då du anländer senare än 16.40 till klubben. Vår förhoppning är att det ska gå att få köpa kaffe och macka i samband med tävlingarna.

Startavgiften är 50 kr/gång, förutom vid de tillfällen då mat ingår, då startavgiften istället är 100 kr. Startavgiften går tillbaka till oss själva i form av priser och mat. Deltagare från annan klubb betalar tävlingsgreenfee (200:-) + startavgift.

Vi har sammanställt ett spelprogram med tänkta spelformer. Ni är naturligtvis välkomna med synpunkter och idéer. I slutet av säsongen koras också årets herrgolfmästare.

Sprid gärna information om herrgolfen till dina golfvänner.

VARMT VÄLKOMNA!

Har ni några frågor så kontakta gärna någon i herrkommittén.

Jörgen Andersson               Björn Pettersson                               Olof Hansson                               Ola Nilsson
070-591 81 77                     070-527 97 10                                    070-948 04 02                              073-366 62 31
ja.andas@comhem.se       bjornscatering@hotmail.com        olof.hansson@gurfiles.se            ola.pi.nilsson@gmail.com