GOTSKA GK HERRAR

Syftet med Gotska GK:s herrgolf är att träffas varje tisdagskväll och spela golf tillsammans under trivsamma former. Under året spelas olika typer av tävlingar, såsom slaggolf, scramble, mallorca, flaggtävling, eclectic etc. Ingen föranmälan krävs, utan det är bara att dyka upp.

Alla herrar, oavsett om du är nybörjare eller mer rutinerad, kan delta. Enda kravet är att man har officiellt hcp och är medlem i Gotska GK eller blivit inbjuden av en medlem i Gotska.

Herrgolfen startar i mitten av april varje år och avslutas i slutet av september. Starttiden är från 16.00 och fram till 17.00. Du behöver inte föranmäla dig, men om du vet med dig att du kommer senare än 16.30 till klubben, så meddela någon i herrkommittén. Vår förhoppning är att det ska gå att få köpa kaffe och macka i samband med tävlingarna.

Startavgiften är 50 kr/gång, förutom vid de tillfällen då mat ingår, då startavgiften istället är 100 kr. Insatsen går tillbaka till oss själva i form av priser och mat. Deltagare från annan klubb betalar tävlingsgreenfee (200:-) + startavgift.

Vi har sammanställt ett spelprogram med tänkta spelformer. Ni är naturligtvis välkomna med synpunkter och idéer. I slutet av säsongen koras också årets herrgolfmästare.

Sprid gärna information om herrgolfen till dina golfvänner.

VARMT VÄLKOMNA!

Har ni några frågor så kontakta gärna någon i herrkommittén.

Olof Hansson                          Björn Pettersson                              Ola Nilsson                              Björn Brundell Wilhelmsson
070-948 04 02                          070-527 97 10                                  073-366 62 31                        073-345 01 02
olof.hansson@gurfiles.se      bjornscatering@hotmail.com        ola.pi.nilsson@gmail.com     bigbirgerbig@gmail.com