GOTSKA GK HERRAR 2017

Då är det dags för en ny säsong med herrgolf. Det börjar bli tradition som vi genomför denna aktivitet.

Detta är ett ypperligt tillfälle att lära känna varandra lite mer och få nya golfvänner. Möjlighet finns också att ta med andra golfvänner från andra klubbar för att bredda golfen på ön.

Syftet med verksamheten är att vi en dag i veckan träffas, spelar golf och har trevligt. Fördelen är ju att man inte behöver boka tid eller kontakta en kompis för att spela utan det är bara att komma ut.

Vi kommer att spela många roliga spelformer. Under säsongen kommer vi också att spela ”running ecelectic” som innebär att man spelar flera ronder och får spara det bästa resultatet/hål till en totalscore. Den spelas då i två klasser. Vi kommer även att samarbeta med Damklubben för att öka klubbkänslan och få flera golfvänner.

Alla herrar oavsett om du är nybörjare eller mer rutinerad kan delta. Det är ju det som är det fina med golfen. Enda kravet är att man är 22 år, har officiellt hcp och är medlem i Gotska GK eller blivit inbjuden utav en medlem i Gotska.

Vi startar den 2 maj och avslutar säsongen i slutet utav oktober. Starttiden är från1600 och fram till 1700. Du behöver inte föranmäla dig förutom vid de tillfällen vi har någon aktivitet efteråt eller då du anländer senare än 1640 till klubben. Vår förhoppning är att det ska gå att få köpa kaffe och macka i samband med att vi skall spela.

Startavgiften är 50:-/gång som går tillbaka till oss själva i form av subventionerande måltider, priser mm. Deltagare från annan klubb betalar tävlingsgreenfe (200:-) + startavgift.

Vi har gjort ett schema på tänkta spelformer. Ni är naturligtvis välkomna med synpunkter och idéer. Lite nytt för året är att vi avslutar med att kora årets herrmästare. Ola Nilsson kommer att hjälpa till med det samt hålla i ecelectic samanställningen

För att lättare sprida information så underlättar det om vi får erat mobilnummer så vi kan skicka påminnelser via SMS.

Min mailadress är: bo@ladingen.se

Sprid gärna det i din golfbekantskapskrets av herrar så kan vi bli fler på banan och få nya intressanta golfare.

Har ni några frågor så kontakta gärna någon i herr- kommittén.

Bo Södergren   Jörgen Andersson       Björn Pettersson

070-8432559               070-5918177               070-5279710